Baarmoederheling
De baarmoeder is de plek waar we angst en pijn opslaan. Loop jij hiermee rond, dan kan het zeker helpend zijn in je proces om hier een stukje heling op te ontvangen.
Het ritueel vindt buiten in de natuur plaats, in een ceremonietent. Deze tipitent vormt een warme en veilige haven, net zoals de baarmoeder zou mogen zijn. Kortom, de ideale plek voor een baarmoederheling.

Hoe het ritueel er precies uit ziet, wil ik nog niet helemaal verklappen, maar ik kan je wel vertellen dat er maximaal 4 vrouwen per ritueel aanwezig zullen zijn. In het ritueel zullen we mooie symbolische handelingen gaan verrichten waarbij je alles wat ‘oud’ is en je niet meer dient, los mag gaan laten. Ook gaan we nieuwe zuivere intenties voor de toekomst en voor jezelf neerzetten. Bovendien werk ik met energie en geef ik je bovenop het ritueel nog een mooie verdiepende heling om je zelf genezend vermogen te stimuleren.

Het moment is aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

De Rite of the Womb
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

Veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Maar ook de mannen hebben daar in moedersschoot gezeten. In moeders baarmoeder. Zij kunnen iets meedragen vanuit de moederlijn.

De 13th rite of Munay-Ki, de Rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, de moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan stromen. Een heling, een blessing. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van het vrouw-zijn.

In de cirkel maken we contact met onze pijn en met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen.

We werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes, adem en intentie, water, en het transformerende element vuur. Ook leer je hoe je deze Rite bekrachtigt bij Volle Maan en jouw relatie met Moeder Aarde.

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder, de vrouwenlijn via de initiator naar jou. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder. Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van 'The Four Winds'. Als je het eenmaal ontvangen hebt, en eenmaal het na-ritueel heb gedaan, mag je het doorgeven als je de behoefte voelt. De instructies ontvang je na het ritueel.

Ik kijk uit naar een prachtig ritueel met elkaar!

Veel liefs,
Anne

DATA BAARMOEDERHELING
Hieronder vind je de data voor de geplande baarmoederhelingen.

Begin 2024 zullen hier nieuwe data verschijnen.
In de aanloop van de lente ga ik het ritueel weer doorgeven. 

Wil je je alvast graag aanmelden voor een volgende editie?
Ben je met een groep dames en zouden jullie samen deze baarmoederheling willen doen op een datum in overleg?
Of zou je graag meer informatie willen?
Neem dan even contact met me op.

Investering in jezelf:
€ 133,-