1 Op 1 Sessies

EEN SESSIE OP HOLISTISCHTE WIJZE

Een sessie, 1 op 1, vindt meestal plaats in mijn praktijk. Naast een sessie in mijn praktijk kun je ook kiezen voor een behandeling op afstand of bijvoorbeeld een sessie in de natuur.
Je kunt kiezen voor een losse sessie, zowel of afstand als fysiek. Daarnaast kun je ook kiezen voor sessies in een traject vorm.
Een sessie begint vrijwel altijd met een kop thee en een gesprek. In dit gesprek vertel je waar je tegenaan loopt of wat je aan zou willen kijken en ontdekken we samen waar de kern van je huidige problemen en/of pijnen zit. Vaak is dit eerste gesprek al heel verhelderend voor jezelf. De behandeling volgt na het gesprek, ik heb een scala aan behandelmethodes waar ik gebruik van kan maken. Hierin heb jij ook nog een keuze, ik neem je in de sessie mee in de verschillende opties.

Problemen waar jij al je hele leven tegenaan loopt zijn niet met één sessie op te lossen, maar het kan al wel dusdanig verlichting geven dat het voor jou (voor nu) voldoende is.
Ik geef je na de sessie de ruimte om zelf de regie te nemen. Heb jij behoefte aan een volgende sessie dan ben je van harte welkom. Wil je op meerdere vlakken aan je persoonlijke ontwikkeling werken dan is een traject een goede keuze.

Duur 1 op 1 sessie: 90 minuten
Investering: 99 euro

TRAJECT VAN 1 OP 1 SESSIES

De voordelen van een traject zijn;

  • Een langere periode waarin je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling;
  • Welkomstcadeau;
  • Ondersteuning via whatsapp;
  • Een coach/therapeut die langere tijd met je mee kijkt en je spiegelt, uitdaagt en ondersteund waar nodig.
Middels een traject ga jij een commitment met
jezelf aan en neem jij de regie over je leven!

 

Wanneer zou een traject passend zijn?
Bijvoorbeeld als je al langere tijd tegen dezelfde patronen/overtuigingen aan loopt. Of al langere tijd dezelfde (chronische) lichamelijke klachten hebt. Of bijvoorbeeld een enorme energielek hebt, waardoor je gewoonweg niet meer alle ballen hoog kunt houden. Van Burn-out klachten, tot fysieke ongemakken, als jij er klaar voor bent, kijk ik graag met je mee.

Werkwijze
Als jij na een losse sessie de behoefte voelt om door te pakken in jouw proces met mij aan je zijde, dan doe ik voorstel op maat voor een traject.

 

AFSTANDSBEHANDELING REIKI

Reiki is bijna altijd een onderdeel van mijn de behandelingen in mijn praktijk. Daarnaast kan Reiki ook op afstand gegeven worden.

Een Reiki behandeling op afstand is zeer effectief. Er zit geen ‘ruis op de lijn’. Geen ruis van verhalen die worden verteld, geen ruis van afstemming op elkaar, geen ruis van de omgeving. De energie gaat namelijk rechtstreeks naar de kern. Super waardevol dus!

Je kunt een afstandsbehandeling boeken voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld je kind of bijvoorbeeld een familielid die vastloopt.

Investering: 44 euro

 

EEN SESSIE IN DE NATUUR
Een sessie in de natuur is in grote delen gelijk aan een 1 op 1 sessie in mijn praktijk. Echter kent de natuur vele voordelen en is een gesprek in de natuur (al dan niet wandelend) misschien wel een setting die beter werkt voor jou. De methoden die we in de natuur kunnen inzetten zijn deels gelijk aan de methoden in mijn praktijk. We gebruiken hier 'natuurlijke' elementen voor.

Deze sessie vindt plaats in de bossen van Bladel.

Duur 1 op 1 sessie: 90 minuten
Investering: 99 euro

 

KICK OFF DAG

Een volledige dag gefocust op jou en je persoonlijke ontwikkeling. In een fijne setting op een veilige plek.
Je mag de hele dag gebruik van mijn ervaring, kennis, scala aan methoden en mijn 'projector' view waardoor we snel kunnen inzoomen op de kern.
Meer informatie over de Kick Off Dag volgt!

Nu al geprikkeld? Neem dan alvast contact met me op.

Een Kick Off dag kan plaatsvinden vanaf 999 euro.